lördag 23 augusti 2014

23/8 Haninge



Igår kom sommarturnén till Handen i Haninge, där SAC och Tyresö-Haninge LS visade upp sig i folkvilmlet bland föreningar, företag, partier mm på den årliga Haningedagen, som bjöd på såväl skurar som solsken.

Själva bjöd vi på rödsvart godis, pennor och nyckelringar, men framförallt delade vi ut tidningar och pratade med förbipasserade. Samtliga medhavda exemplar av Arbetaren och Syndikalisten gick åt och en hel del informationsmaterial om att vara medlem i SAC.

Bland de som vi pratade med fanns både de som var glada att se oss där och de som aldrig hade hört talas om oss förut. Nu har de det! Några berättade om usla arbetsförhållanden, bl.a. ständiga schemabyten.

S

SAC på Haningedagen
Efter Haningedagens slut, vidtog Kulturparksfestivalen anordnad av bl.a. Gula villan/Levande Zon, RoJ-teatern, ABF och Handens museum och smedja. Då var våran arbetsinsats för dagen över och vi delade inte ut något material där, men självklart vill vi stödja det fria, lokala kulturlivet i Haninge, särskilt när det hotas av rivning pga planerat väg- och husbygge.

Nästa gång ni kan träffa Tyresö-Haninge LS är på Tyresöfestivalen lördag den 6/9 kl 12-17.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar