söndag 14 juli 2013

Sommarturnén 2013

Årets sommarturné är nu avslutad. Under fyra veckor har vi besökt 18 städer och genomfört 21 utåtriktade agitationsaktiviteter, 6 fackliga grundkurser har hållits, två förhandlingskurser och en värvnings- och agitationskurs. Tusentals tidningar och annat propaganda-material har delats ut.

Vi har varit fem personer som har rest runt och samarbetat med massor av grymma lokala organisatörer. Under resans gång har sommarturnén även bidragit till bildandet av två ny Lokala Samorganisationer, (Skaraborgs LS och Sundsvalls LS).

Sjukt många intressanta diskussioner har det varit på torg och kurser. Vi har träffat fantastiska människor som har ställt upp för turnén med organisering, hus, mat och fett häng.

Det här var den första sommarturnén på många år inom SAC men planerandet för kommande agitationsturnéer är redan igång. Vi som har varit ute är trötta nu men jävligt nöjda och stolta över vad vi har åstadkommit. Har du idéer, tips på ställen att besöka eller är intresserad av att vara en del av kommande agitationsturnéer hör av dig på sommarturne(at)sac.se!

Tack till alla som på ett eller annat sätt har varit del av sommarturnén och till alla våra coola bloggläsare! Vi ses igen! Till striden!

Så här ser  vår bil ut efter fyra veckor on the road.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar